Pályaművek

Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskola, 9.a és 10.b osztály, Max. Maximus csapat (tanár: Balogh Attila). A feladatlapok, a pályaművek és a korcsoport összetett versenyében első helyezett.

Zrínyi Miklós Gimnázium, Zalaegerszeg, 10.N o., Ramapithecus Ókoricus csapat (tanár: dr. Beckné Sallay Anikó). A pályaművek versenyében harmadik, a feladatlapok és a korcsoport összetett versenyében második helyezett.

Budapest XXII. Kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium, 7.b és 10.b osztály, Titánok csapat (tanár: Asbolt Olivér). A pályaművek versenyében második, a korcsoport összetett versenyében harmadik helyezett.

Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola, Sümeg, 6.a, t, 7.a, b, t. o., Hollywoodi csillagok csapat (tanárok: Violáné Németh Andrea és Horváth Stefánia). A feladatlapok versenyében 3., a pályamű és a korcsoport összetett versenyében 1. helyezett.

Horti Batthyány József Általános Iskola, 6-7. o., Hortwoodi álom csapat (tanár: Kissné Kovacsik Éva). A pályaművek és a korcsoport összetett versenyében második helyezett.

Hajós Alfréd Általános Iskola, Budapest, 7. o., Hajósok csapat (tanár: Bakó Dorottya). A feladatlapok versenyében második, a korcsoport összetett versenyében harmadik helyezett.