EREDMÉNYEK


HOPLITÉSZ

Nehézfegyverzetű gyalogos

A rang eléréséhez legalább 96 pont megszerzése szükséges a feladatlapok 1-4. feladataiból.
Jutalom:

HIPPEUSZ

Lovaskatona

A rang eléréséhez legalább 96 pont megszerzése szükséges a feladatlapok 1-4. feladataiból + 41 pont a kreatív (5., rajzos) feladatokból és a pályaműre adható pontokból.
Jutalom:
 

TRIÉRARCHOSZ

Hajóskapitány

A rang eléréséhez legalább 144 pont megszerzése szükséges a feladatlapok 1-4. feladataiból + 41 pont a kreatív (5., rajzos) feladatokból és a pályaműre adható pontokból vagy legalább 128 pont a kreatív (5., rajzos) feladatokból és a pályaműre adható pontokból + 96 pont a feladatlapok 1-4. feladataiból.
Jutalom:

SZTRATÉGOSZ

Parancsnok

A rangot a három legmagasabb pontszámot elérő versenyző (csapat) szerezheti meg.
Jutalom:


Légy Te is sztratégosz!

Az ókori Athénban a Kr. e. 5. században a legmagasabb katonai tisztség a sztratégosz (parancsnok) volt. A verseny során letöltött feladatlapokban nagy csatákról, híres hadvezérekről tudhatsz meg érdekes tényeket, megdöbbentő eseteket.
Gyűjts minél több pontot a feltett kérdések megválaszolásával, hogy Te is sztratégosszá válhass a verseny végére, és minden ajándékot megszerezz!
Minden feladatlapban 40 pontot lehet gyűjteni kérdésekre adott válaszokkal (1-4. feladat), illetve 10 pontot kreatív feladatokkal (5., rajzos feladatok). A pályamű elkészítésével 120 pontot lehet szerezni. Mivel négy feladatlap lesz, ez így összesen 320 pont.

Az elért pontszámok függvényében a következő ajándékokat lehet megszerezni:
    oklevél

  tárgyi ajándék

   egy napos múzeumi program meglepetésekkel és további ajándékokkal

Ha valahol úgy érzed, le vagy maradva, vagy csak jól jönne még pluszban egy-két pont, csináld meg a Bónuszfeladatokat is, amelyeket ez az ábra jelez a feladatlapokban:

Azt azonban nem áruljuk el előre, hogy összesen hány ilyen bónusz-feladat lesz!

A csapatod állását a versenyben folyamatosan nyomon követheted lefelé görgetve ezen az oldalon.

Hajrá!